Remaja India Mengeluarkan Air Mata Berdarah - orangmuo.my

Post Top Ad

Remaja India Mengeluarkan Air Mata Berdarah

Share This
Hampir tiga tahun sepasukan doktor pakar mencari punca bagaimana seorang remaja perempuan, Twinkle Dwivedi, 14 tinggal di Utara India, mengalirkan air mata darah bukan saja melalui kelopak matanya, malah melalui kaki dan kulit kepala tetapi masih gagal mengesan puncanya.

Twinkle Dwivedi mengalami masalah ini  krtika berusia 11 tahun. Berita tentang penyakit ganjil Twinkle telah tersebar melalui media cetak dan elektronik, ramai tidak percaya dan menuduhnya penipu. Namun setelah sepasukan doktor pakar yang diketuai oleh Dr George Buchman membuat pemeriksaan dan rawatan terhadap penyakit misteri Twinkle, akhirnya orang ramai mula mempercayainya.
Baru-baru ini sepasukan pakar perubatan bersama George Buchman terbang ke Utara India untuk membuat kajian dan penyelidikan tentang penyakit misteri Twinkle dan mengesahkan bahawa remaja ini sedang menderita daripada masalah kondusi yang belum pernah mereka alami sebelum ini

Twinkle menghidap kondusi air mata berdarah ini ketika berusia 11 tahun . Sungguhpun darah yang keluar melalui mata dan anggota badan lain tidak menyakitkan, namun dia berasa amat takut dan bersendirian kerana rakan-rakannya juga takut untuk mendekatinya melihatkan darah yang keluar membasahi pakaiannya.
[odditycentral]

Post Bottom Ad