Remaja India Mengeluarkan Air Mata Berdarah - orangmuo.my

Post Top Ad

Remaja India Mengeluarkan Air Mata Berdarah

Share This
Hampir tiga tahun sepasukan doktor pakar mencari punca bagaimana seorang remaja perempuan, Twinkle Dwivedi, 14 tinggal di Utara India, mengalirkan air mata darah bukan saja melalui kelopak matanya, malah melalui kaki dan kulit kepala tetapi masih gagal mengesan puncanya.

Twinkle Dwivedi mengalami masalah ini  krtika berusia 11 tahun. Berita tentang penyakit ganjil Twinkle telah tersebar melalui media cetak dan elektronik, ramai tidak percaya dan menuduhnya penipu. Namun setelah sepasukan doktor pakar yang diketuai oleh Dr George Buchman membuat pemeriksaan dan rawatan terhadap penyakit misteri Twinkle, akhirnya orang ramai mula mempercayainya.
Baru-baru ini sepasukan pakar perubatan bersama George Buchman terbang ke Utara India untuk membuat kajian dan penyelidikan tentang penyakit misteri Twinkle dan mengesahkan bahawa remaja ini sedang menderita daripada masalah kondusi yang belum pernah mereka alami sebelum ini

Twinkle menghidap kondusi air mata berdarah ini ketika berusia 11 tahun . Sungguhpun darah yang keluar melalui mata dan anggota badan lain tidak menyakitkan, namun dia berasa amat takut dan bersendirian kerana rakan-rakannya juga takut untuk mendekatinya melihatkan darah yang keluar membasahi pakaiannya.
[odditycentral]

19 ulasan:

dayangredzuan berkata...

kesiannye die...
kalau saye jdi die pun takut..mana taknye tetibe je muke penuh darah

Ferfarfer berkata...

uish seyez seram beb!

zuar berkata...

yarkkkk!!!!!takutnye..mcm mn bleh jd cmtu

http://zuarxpdc.blogspot.com/2009/12/18-teknik-mudah-promosi-blog.html

Rafi Harumin berkata...

Salam..

Dia semakin dewasa, bayangkan tekanan yang dia hadapi.

ieda Qema berkata...

agak seram lah jugak ngan diri sendri bila sensorang! hahaha

Jemanberagas berkata...

wah ni betol2 air mate darah ni...kalau org tua dia kate sampai kuar air mate darah pon ko xkan dpt...pas ni naye la sal mmg benar2 kuar darah

nuriz berkata...

ni le org panggil air mata darah ye huhu

Unknown berkata...

uish
apa ler agaknyer dia rasa ek
kurang darah ler camtu

Nine berkata...

tanda2 kecil kimat nih rasanya..banyak perkara ganjil berlaku :)

Unknown berkata...

Saluran air mata dia mudagh terluka.

Akhirnya rahsia Saiful terbongkar....teruja ingin tahu sila klik kat sini

Books Online berkata...

peliknya!! Dalam cerita "House" tu dh banyak kes pelik, tapi ini realiti yg sangat ajaib..

Biela Sapine berkata...

uhh, baru tahuu

Budak cumeL. berkata...

sian nye die...first time dgr berita cm ni...

Jericho berkata...

Susahnya kalau ada masalah macam ni.. Nak tengok filem sedih nanti keluar pula air mata darah.

Tanpa Nama berkata...

ishh..ni yg takot nak nangis ni...huhuu

yebbit + . + berkata...

takotnye. siaan dy

Asri Alam berkata...

tk boleh pakai baju kaler cerah. nti berpeluh berlumuran darah. brutal weh :)

Nurul berkata...

wohoo...what if dia brtmbah stress dan menangis lg dan darah lg yg kluar.msti super duper stress..siannnnyee..

suzie rahman berkata...

wah tkutnya..sian dier.hurm

Post Bottom Ad