Subscribe Us

Nak Ketawa Ke Nak Simpati ; Lelaki Melambung Ke Udara di Tanduk Lembu [Video]

Seorang lelaki di India menerima kejutan buruk apabila seekor lembu menghantarnya terbang ke udara dan jatuh ke dalam lubang di tanah.

 

Beberapa saat sebelumnya kejadian, lelaki itu dengan tenang sedang berjalan di lorong kedai di selatan India ketika binatang buas itu kelihatan berminat dengan sayur-sayuran yang dibawanya.

 

Lembu itu mendorong lelaki itu yang bergerak keluar sebelum berbalik semula untuk bercakap dengan penjual jalanan.

 

Pada masa itu, herbivor sedang marah mendekati lelaki itu dari belakang, lalu menanduknya menyebabkan lelaki itu melambung ke udara lalu jatuh ke dalam lubang di jalan dan manakala sayur-sayurannya pula terbang ke udara.

Momen yang sukar dipercayai ini ditangkap melalui kamera keselamatan berdekatan di daerah Godavari Timur, negeri Andhra Pradesh.

 

Ketika orang lain bergegas menolong lelaki yang kelihatan tersadai di dalam lubang, lembu itu pula menumpu perhatiannya kepada sayur-sayuran tanpa pengawasan dan mula berpesta dengan barang-barang yang bersepah.

Ternyata tidak menyedari kegelisahan yang ditimbulkannya, lembu itu terus menerobos jarahannya ketika video berakhir.

 

Lelaki itu tidak langsung marah terhadap binatang itu yang dianggap sebagai makhluk suci oleh penduduk Hindu India. [dailymail.co.uk]

Catat Ulasan

0 Ulasan