Subscribe Us

Samsung Secara Tidak Sengaja Terbocor Gambar Galaxy Note 20 Ultra, Salah Satu Telefon Terunggulnya

Samsung secara tidak sengaja telah membocorkan peranti unggulan di laman web syarikatnya.  Menurut Max Weinbach, yang sering membocorkan maklumat mengenai peranti Samsung, syarikat itu secara tidak sengaja menyiarkan gambar di laman webnya yang menunjukkan Galaxy Note 20 Ultra yang belum berada di pasaran.

Menariknya, gambar tersebut dilihat pada halaman Samsung Galaxy Note 8 di laman web Samsung Rusia dan Ukraine. Ia telah dipadam tetapi anda masih dapat melihatnya di Google Cache.


Peranti ini muncul dalam warna ekslusif yang disebut 'Mystic Bronze' yang dipaparkan di laman web Samsung, Rusia dan China. Gambar tersebut seperti Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra mempunyai lensa telefoto.  Lensa pada kamera belakang juga nampak berbeza dari dua yang lain, walaupun tidak jelas dengan tepat jenis kamera yang dimiliki.

Kebocoran maklumat menunjukkan bahawa Note 20 dan Note 20+ masing-masing mempunyai skrin paparan 6.7 inci dan 6.9 inci dan berkemungkinan juga mempunyai peningkatan RAM.

Samsung secara tradisinya akan mengumumkan peranti model Note baru pada bulan Ogos.  Pada bulan Februari, Samsung melancarkan barisan telefon Galaxy barunya, Galaxy S20, yang hadir dalam tiga model - Galaxy S20 6.2 inci, S20 6.7 inci + dan S20 Ultra 6.9 inci.

Ketiga-tiga model mempunyai sokongan 5G dan dilengkapi dengan paparan Infinity-O Samsung, yang menutupi seluruh wajah telefon, dengan bezel tipis di sekitar tepi.

Catat Ulasan

0 Ulasan