Subscribe Us

Tudung Bawal Kalis Air No 1 di Malaysia, Bellezza Sofia

Produk fesyen hijab terus mengalami perkembangan inovasi. Salah satu produk tempatan yang sejak beberapa waktu ini sedang  heboh diperkatakan oleh pengguna media sosial adalah hijab kalis air Bellezza Sofia.

Sebuah video yang sedang hangat sekarang mendapat liputan meluas ialah tudung bawal Bellezza Sofia yang sudah dalam posisi dipakai sengaja dibasahi dengan air. Air yang ditumpahkan hanya mengalir tanpa meresap.

Tudung baawal kalis air ini sangat sesuai digunakan pada bila-bila masa, terutamanya pada musim hujan. Di samping tidak mudah basah, kelebihan lain tudung ini adalah apa saja cecair seperti kopi, sirap dan susu mudah saja dihapus kerana ia langsung tidak menyerap. Selain itu tudung bawal kalis air ini tetap nyaman dipakai kerana material kain yang breathable dan serap peluh membuat pemakainya selesa.

Bagaimana pula untuk mencucinya? Bellezza Sofia menunjukkan cara mencuci hijab kalis air melalui videonya, hanya dicelupkan ke dalam bekas berisi air secara berulang. Setelah beberapa kali, air  meresap ke dalam kain hijab tetapi memerlukan waktu sedikit.Cara mencuci tudung kalis air

Catat Ulasan

0 Ulasan