Subscribe Us

Homestay Impian Raudah Melaka Anda Pasti Teruja

Homestay Impian Raudah Melaka adalah milik pasangan suami isteri Melayu terletak di Parkland Melaka. Sebanyak 5 unit apartment 3 bilik tidur, 2 bilik air, ruang tamu dapur dan ruang mencuci pakaian disediakan dengan view yang sangat cantik menghadap kolam renang. Kos penginapan bermula dari RM 300.00 satu malam mengikut keadaan semasa, hari biasa atau hari minggu, musim cuti sekolah dan perayaan 

Lokasi: Parkland, Jalan Tun Perak Melaka, 1km dari Melaka Central dan Aeon, hanya 10 minit dari Bandar Hilir


Kelengkapan keperluan peralatan perabot dan barangan elektrik disediakan.  Setiap apartment sesuai untuk 8 hingga 12 orang dewasa termasuk kanak-kanak. Kemudahan yang disediakan termasuklah kelengkapan dapur, mesin basuh, peti sejuk, perabot, set tv, wifi, dan aircond semua ruang dan bilik.  

Maklumat lanjut tuan/puan boleh menghubungi terus pemilik Impian Raudah homestay : watsap +60126389994, Facebook Impian Raudah

Anda pasti sangat berpuas hati menginap di sini  selain apartmennya yang luas dan lengkap dengan segala kemudahan, suasana kolam mandinya sangat  luas, cantik dan mesra pengguna sesuai dengan semua peringkat umur.


Orangmuo bagi 5 bintang. Tahniah Homestay Impian Raudah Melaka.  Saksikan gambar-gambar menarik di Impian Raudah Homestay Melaka.  

a. View dalam rumah (homestay)

b. View di persekitaran dan kolam mandi


Catat Ulasan

0 Ulasan