Subscribe Us

'Center Point Student Market'

Bangkok-  'Center Point Student Market ' di Thailand diwujudkan khas untuk pelajar-pelajarf mempamer dan menjual barangan mereka sendiri.  Pada setiap hari Jumaat di Central World, seksyen Center Point berubah menjadi pasar sementara dengan pelajar meletakkan beg barangan, daripada hadiah dan permainan kanak-kanak kepada barang-barang fesyen seperti kemeja-T dan beg.
Apa membuatkan 'Center Point Student Market' menjadi tumpuan utama membeli-belah dikatakan harganya yang mesra pelanggan dengan barang-barang unik yang anda tidak akan temui di tempat lain.
Baguskan idea ni... Pusat Pasar Pelajar sangat bagus jika dapat diwujudkan di negara kita.  Dengan adanya ruang atau tempat seperti ini ianya dapat memberi peluang kepada pelajar-pelajar kita menunjukkan kehebatannya dalam menghasilkan idea kreatif & inovatif seterusnya memberi peluang mempamer dan menjual hasil rekaan sendiri seperti pelajar-pelajar di Thailand. Kita berharap suatu hari nanti KPT dapat menyediakan tempat khas untuk pelajar-pelajar tempatan mengembangkan bakat dalam menghasilkan produk dan pengalaman dalam bidang perniagaan.

Catat Ulasan

1 Ulasan

Ringgo berkata…
bagus ni .. bleh gak bantu student2 tu ..