Mak!!! Menatang Apa Ni... - orangmuo.my

Post Top Ad

Mak!!! Menatang Apa Ni...

Share This
Seorang remaja Mat Rempit gila motosikal Jual Markus, 17, dari Jonschwil, Switzerland, telah ditahan oleh polis trafik semasa dalam perjalanan sulung dengan kenderaan canggihnya mengaum penuh bergaya di jalan raya pada kelajuan 70mph. Jual Markus merekacipta kenderaan pelik menggunakan separuh badan kereta Renault Clio dan mengimpalnya dengan motosikal kegemarannya.
"Kenderaan ini tidak dikenakan cukai, tiada insurans atau diuji pandu. Malah, kami tidak pasti sama ada ia jenis kereta atau motosikal," kata seorang pegawai trafik
"Dia seorang mekanik berbakat tetapi dia perlu berpegang kepada peraturan dan undang-undang," kata pegawai trafik berkenaan.

12 ulasan:

feyza berkata...

terbaik larh~

Unknown berkata...

Kreatif sekali,nice post!

Dzasc Skachers berkata...

bro SB tak leh access.. :)

hahaha ko wat aku tegelak sakan...
heheheh giler punye mat rempit..

Dzasc Skachers berkata...

bro SB tak leh access.. :)

hahaha ko wat aku tegelak sakan...
heheheh giler punye mat rempit..

ejoy berkata...

wah kratif tapi boleh ker belok dengan baik

Tutorial Muka Mangga | Kartun Vs. realistik

zulkbo berkata...

salam...
opocottt!!!!!!
amende ke tu..?
macam motor pun ada
macam keta pun ada
:)

Anaasuria berkata...

heee, berapa cc tuh..?

zul permatang badak berkata...

HUU.....nak buat juga....boleh hantar anak sekolah......atau buat jual ikan......cantik idea.....

Terbelog berkata...

hehe..nak saman mcm mana ni

risa berkata...

best lah kan ..kalau kat mesia buat macam ni mesti laku kedai2 half cut tu..hehehe

SCLover berkata...

hehhe menarik!! teringat kat kampung saya , penggunaan berleluasa basikal elektrik. rupa macam motor tapi pakai bateri .. laju tapi senyap.. kat bandar sya tak pernah nampak orang guna ...agaknya dilemma jugak... takut nak guna... polis pun rasanya conpius nak msuk category mana? basikal @ motor..

wsc biolo berkata...

segitu juga kreatif banget gituloh

Post Bottom Ad