Kanak-Kanak Terperangkap Antara 2 Dinding Sempit...Kasihan - orangmuo.my

Post Top Ad

Kanak-Kanak Terperangkap Antara 2 Dinding Sempit...Kasihan

Share This
Seorang kanak-kanak lelaki lima tahun telah terperangkap antara dua dinding bangunan yang sempit pada satu hujung hanya 20 sentimeter lebar semasa bermain di celah dua bangunan tersebut di wilayah Shanxi utara China.
Ibu bapa dan jiran tetangganya cuba untuk membantunya keluar, tetapi gagal, lalu meminta bantuan anggota bomba.
Para anggota bomba menyapu badan kanak-kanak itu dengan minyak pelincir untuk melindunginya daripada tercalar, sebelum perlahan-lahan mengepam tilam tugas berat 'heavy-duty mattress' untuk memperluaskan jurang antara dinding.
Selepas sejam, dinding itu berjaya diperluaskan dan Xiao Yu akhirnya dapat bergerak keluar. Kasihan
. Lihat video...

22 comments:

Thomas Lee said...

budakkan suka mencuba.

Nur Hawa Mohd Zin said...

sempitnya..tu pemisah antara rumah jiran ke? ish..mesti skit...

Mr. Asada said...

kesian pulak dengan budak ni. entah macamana la dia boleh termasuk ke situ. trauma sungguh la dia lepas ni.

Nancypoh said...

nasib baik dia selamat...pengajaran lagi..

Anonymous said...

patutnya simenkan je ruang tu terus... adess...

Abu Bagi said...

ayoh sadisnya aku tengok..kasihan kat dia..

Miecyber said...

Nasib baik budak tu selamat...

Kereta masa hadapan

Nurul Jannah said...

kesiannya die..

Cikgu Badar said...

kali ni ada video pulak..

cikida said...

cian dak ni..tadi tengok gak kat tb3..nasib dapat kua..

wallpaper2free said...

kesian....

Acik said...

alaaaa .. ciannya! kesian tengok muka dia, memang nampak dia takut! Seb bek dapat kuar ye!

NEPH said...

ingatan untuk budak budak berhingus..jgn gatal kaki main kat dinding yang sempit..huhu

wanbu said...

mesti lepas dpt kuar tue bapak dia babap dia...

bukan main laju lg bapak dia bwk lari budak tue..

Terbelog said...

nasib selamat..mcm2 bdk2 ni

wan_cikgumuzik said...

alahaiii.. kesiannyerr....

Unknown said...

mcamana boleh kena ni...ish..ish..

lanunsepet said...

main nyorok2 punya pasal la ni..

Dzasc Skachers said...

yap main aci nyorok la neh.. :) heheheh

Syuki Mohd Sidi said...

ish2... ciannye... nseb bek selamat kuar.. =)

risa said...

alahaiiiii siannyaaaaaa

Unknown said...

ade kuar kat berita ni....lepas tu ade satu lagi kes stuck kat aircond mmg dasyat...

Post Bottom Ad

Pages