Jangan Buat Macam Ni...Pelajar Berlari Bogel Meraikan Tamat Pengajian - orangmuo.my

Post Top Ad

Jangan Buat Macam Ni...Pelajar Berlari Bogel Meraikan Tamat Pengajian

Share This
Beberapa keping foto graduan  berlari bogel  meraikan berakhirnya pengajian mereka di universiti telah menyebabkan 'buzz' di Internet, rednet.cn.  Lima orang graduan dari 'Orient Science & Technology College of Hunan Agriculture University' (OSTCHAU) berlari bogel di kampus sebelum meninggalkan universiti.
Beberapa laman web utama di China yang menyiarkan foto tersebut seperti Renren, Douban, dan Sina Weibo (Cina Twitter) telah menerima beribu-ribu kunjungan daripada orang ramai. Ada yang terkejut manakala yang lain memuji keberanian berlari bogel di khalayak ramai.

Seorang profesor OSTCHAU mengakui bahawa mereka ialah pelajar graduan 2011 universiti berkenaan , tetapi beliau enggan membuat sebarang komen dengan berkata ini adalah "hal peribadi".
Liu, salah seorang graduan berkata "Kami berlari bogel untuk meraikan kejayaan menamatkan pengajian kami, dan juga untuk membuat sesuatu  kenangan yang tidak mungkin dilupakan seumur hidup kami, jangan panik." [Dunia sudah teramat tua, penghuninya sudah banyak yang gila..gila harta, gila nyawa, gila akhlak, gila fitnah, gila kuasa...]

Post Bottom Ad