Kereta Elektrik Tanpa Pemandu Masa Depan Elak Kesesakan Trafik - orangmuo.my

Post Top Ad

Kereta Elektrik Tanpa Pemandu Masa Depan Elak Kesesakan Trafik

Share This
Kompak, mesra alam  dan boleh bergeak sendiri tanpa pemandu. Kenderaan keluaran General Motors, The EN-V (Electric-Networked Vehicle) dua tempat duduk bergerak menggunakan  kuasa bateri  sekitar 25 batu untuk sekali cas dengan kelajuan maksimum 25 batu sejam, boleh berpusing 360 darjah. Sesuai di bandar, dan tempat tertutup  untuk mengurangkan kesesakan trafik dan tempat 'parking'

10 comments:

Gen Fujita said...

Nice. Kita tengok kalau boleh mass produce.

Hairun Azmi said...

Cun.....

Siput mengeluarkan cahaya

cicitHJHASSANu said...

salam tuan...

masih ragu ciri2 keselamatannya...

umiawadah said...

takde pemandu?tak dapat bayangkan..

noreed said...

comel, tapi macam senang tergolek lah

Cik Alin said...

xberani ambil risiko untuk menaikinya..
tapi nampak cool dan elegan !

Unknown said...

nmpk best , ada pemandu pun ok je ni... tp slow sgt la klau 25 batu sejam ni...

iniialahaku said...

keta ke kpala robot tu????nice gla..

ijam ismail said...

comel nye...!!
=)

HAZWANmohd said...

superb!

Post Bottom Ad

Pages