Kereta Elektrik Tanpa Pemandu Masa Depan Elak Kesesakan Trafik - orangmuo.my

Post Top Ad

Kereta Elektrik Tanpa Pemandu Masa Depan Elak Kesesakan Trafik

Share This
Kompak, mesra alam  dan boleh bergeak sendiri tanpa pemandu. Kenderaan keluaran General Motors, The EN-V (Electric-Networked Vehicle) dua tempat duduk bergerak menggunakan  kuasa bateri  sekitar 25 batu untuk sekali cas dengan kelajuan maksimum 25 batu sejam, boleh berpusing 360 darjah. Sesuai di bandar, dan tempat tertutup  untuk mengurangkan kesesakan trafik dan tempat 'parking'

10 ulasan:

Gen Fujita berkata...

Nice. Kita tengok kalau boleh mass produce.

Hairun Azmi berkata...

Cun.....

Siput mengeluarkan cahaya

cicitHJHASSANu berkata...

salam tuan...

masih ragu ciri2 keselamatannya...

umiawadah berkata...

takde pemandu?tak dapat bayangkan..

noreed berkata...

comel, tapi macam senang tergolek lah

Cik Alin berkata...

xberani ambil risiko untuk menaikinya..
tapi nampak cool dan elegan !

Unknown berkata...

nmpk best , ada pemandu pun ok je ni... tp slow sgt la klau 25 batu sejam ni...

iniialahaku berkata...

keta ke kpala robot tu????nice gla..

ijam ismail berkata...

comel nye...!!
=)

HAZWANmohd berkata...

superb!

Post Bottom Ad