Burung Hering Terbang Ke arab Saudi Sebagai Pengintip Rahsia Israel - orangmuo.my

Post Top Ad

Burung Hering Terbang Ke arab Saudi Sebagai Pengintip Rahsia Israel

Share This
Pihak berkuasa di Arab Saudi menangkap burung hering yang disyaki sebagai pengintip Mossad di kawasan luar bandar Arab SaudiBurung itu ditemui tersesat terbang ke wilayah arab Saudi yang dipasang dengan alat pemancar dan gelang pada kaki bertulis  "Tel Aviv University" 
Walaupun tag ini menunjukkan bahawa burung tersebut merupakan sebahagian daripada projek penyelidikan jangka panjang tentang pola penghijrahan burung, penduduk dan wartawan tempatan berkata kepada surat khabar Al-Weeam Arab Saudi bahawa masalah ini tampaknya menjadi "plot Zionis.  Mereka melatih hering untuk dijadikan pengintip ". Berita penangkapan burung pengintip telah menjadi topik hangat dalam ratusan blog dan forum berbahasa arab[sumber : dailymail.co.uk/news]

8 comments:

rayne rawt rawt said...

yahudi akan buat ape saje utk buat islam hacur.. tu baru nak ngintip.. tak tahu la kalau die letak bom dekat burung tu

Yassin Sulaiman Aap said...

Salam kalau macam pakat tembak aje burung tu kalau nampak terbang kat sana :)Jom Bersama: "Jom join Blog List akuanakpahang"

Penulis Rindu said...

singgah malam.....kalau aku tembak je burung tu

Mr. Asada said...

macam2 taktik dah sekarang ni. entah2 nanti ade plak semut yang jadi bond.

fiq said...

singgah kembali...SB down

Unknown said...

kalau sampai malaysia kena dengan penembak tepat burung gagak

iniialahaku said...

uish...da jugak camni yer??macam2 sugguhla..

Layanzz Community said...

gila la...
hantar burung sebagai pengintip..
nak kena tembak burung nie..siap kau..
hahaha

Post Bottom Ad

Pages