Tikus Berani VS Kucing - orangmuo.my

Post Top Ad

Kucing peliharaan yang sering mendapat layanan istimewa daripada tuannya ternyata begitu asing dengan tikus. Saksikan bagaimana seekor tikus yang sering menjadi mangsa habuan kucing bertindak berani menyerang kucing-kucing tersebut.

9 comments:

Solihin Zubir said...

hahaha.. terbaek!
berani giler tikus tu..
rilek je.. x goyang lgsung ngan kucing..

Nancypoh said...

hahaha..lucu la kucing tu lari bila kena attack si tikus..haha..lau kat rumah aku, belum tentu tikus ni leh survive..

Yassin Sulaiman Aap said...

Sesekali tikus kena menang jugak asyik kalah aje :)

Jom Singgah Ke akuanakpahang "Segalanya disini suka duka sebuah kehidupan."

MOH KEMBARA said...

Salam, sah-sah tu kucing pekan! Kalau kucing kg pun tak harap skrng, terutama yg makan bersuap dik tuan.

miya said...

huhh!! tak tau tikus makin berani atau kucing yg semakin penakut?

entri best sy :
2,002 janin ditemui di Thailand
janggan promote entry ko kat comment box aku!!

+dieabella+ said...

berani gile tikus tuh..hehe

Kak Mahh said...

BEST...TIKUS+CAT

Mr. Asada said...

lari tak cukup tanah kucing tu kena serang ngan tikus. nasib baik sekor.

kelakar.. kucing yang banyak tak terlawan tikus yang sekor. hahaha..

nuriz said...

hehe berani tikus tu..kucing dah takut tikus pelik bin ajaib

Post Bottom Ad

Pages