Ibu Muda 10 Tahun & Pasangannya Sepupu 13 Tahun - orangmuo.my

Post Top Ad

Ibu Muda 10 Tahun & Pasangannya Sepupu 13 Tahun

Share This
[Foto : Elena, 10, ternyata lebih matang daripada usia sebenar di samping sepupunya berumur 13 tahun yang juga bapa kepada bayi  tersebut]
Inilah wajah ibu muda berusia 10 tahun, Elena Chiritescu, keturunan Romanian gipsi, yang menggemparkan dunia Eropah baru-baru ini apabila melahirkan anak di sebuah hospital di Spain. Pasangannya ialah Gheorghe Mecic, 13 tahun yang juga merupakan sepupunya. Mereka tinggal bersama nenek di rumah  keluarga sepupunya kerana ibunya bekerja di Spain setelah kematian suaminya. Elena disahkkan oleh pegawai pendaftaran dilahirkan pada bulan April 2000. [daily.mail.co]

37 comments:

Dkna Abza said...

mudanya...da de husband n anak...tetiba jer rasa diri nie tua coz x kawin lg :P

scya lollita said...

wargh ~
mude gilerr ~

Unknown said...

Aik..mcm aku tak caye je mreka ni baru 10 tahun n 13 tahun..nmpak dah matang..bermisai dah pun..

Anonymous said...

muda gile..

Fantastic Ajane said...

mudanya lagi da jadi mak...:) tanggungjawab besau tu...:)

Unknown said...

nampk tua je....
tp org depa mmg gitukn..umo belas2 pon dah matured....

huhu

Unknown said...

nampk tua je....
tp org depa mmg gitukn..umo belas2 pon dah matured....

huhu

misSbLurRy said...

fuyoh.....aku masa umo tue ...dok main tanah lg kot

Lia3003 said...

hm, macam2...

PUAN PIA said...

orang belah2 sana mmg cepat matang kot.. sebab umur 10tahun dah boleh beranak.. emm, memang matang betui lah...

Anonymous said...

kawin muda tu elok, banyak kebaikannya lebih-lebih lagi boleh elakkan kes buang bayi mcm kat malaysia ni.

MOH KEMBARA said...

Salam,

memang diorang tu ibu dan bapa yang muda, tapi tak mesti diorang dah menikah!

uncle aziz said...

perghhh!! dasat!!

noreed said...

muda betul ni

alin said...

10 tahun??mcm bukan 10 tahun je..huhuhu..

Qaseh Dalia said...

betul ke 10 tahun hehe...wah subur terlebih~

Rinna said...

Mudanyaa..budak2 nie..ikss..

FMZam said...

Ape de heran, dah nama pun orang Gypsy, semua pun jadi, pulak tu gipsi Romania, badan besar2 beb. Orang dulu2 kat Muar pun kawin muda2, umur 13 pun dah kawin, kalau umur 17 tak kawin2 tu dah kira anak dara tua la tu....

manis said...

10 tahun dh leh ngandung ek...subur betul..aku peyed pun dh naik form 1..egeggegge

Meysha Lestari said...

:) situasi yang berpengaruh pada kondisi...

Eddy Ahmad said...

hebat2 hehee...

.::: Princess MOMOY :::. said...

umor 20 ntah muka macam mana laa agaknya


Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

LindaRahim said...

suke Princess MOMOY...kalau 30-an mcm sy ni pulak?...hihi...

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

mudanyaa..muka matang

nunui Joe said...

wahh tp muka dorg mcm da 20 lebih laa. huuuu..

nuargto said...

Tengok gambar tak nampak muda..

Tapi tak tahulah kalau terjumpa dekat luar..

Entri Terkini Di Blog Saya:
Domain Laman Web Percuma di Lot.My??

Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda??

Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia

Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda

Pretty Honey said...

wah..biar btul???? time umur mcm tu, baby dilahirkan mcm mn pun aku x tau lg...huhuhu

AntonAbiHandsome said...

klo dah 30 taun kaya apa ya..?crazy sangat

www.myobw.com said...

WOW.. kawin awal ke apa nie? hahahaha!

ainaa said...

yeke 10 tahun nie? nampak matang betol

evocut said...

Siapa nak copy resepi sila masuk
http://sudutbonda.blogspot.com

Nurul Ashikin said...

maturednya

Cik tikah said...

erk... mudanya!

jaha said...

udah die nak yang mude...

azznie said...

nnt anak dengan mak jadi macam adik dan kakak la

ayu said...

macam orang dulu-dulu..banyak yang kawin muda

Anonymous said...

uhuk! uhuk! saya masa umur cam gitu cuma tahu pergi kenduri orang kawin je., makan nasi kenduri pas tu main ngan member-member sebaya sebelum baliknya kena tibai ngan mak sebab pakaian habis comot dan kotor, diorang dah boleh main kawin kawin terus? sekarang anak bungsu saya pun dan pandai sms ngan awek ... aduhai rasa macam bodoh sangat masa kita kecik-kecik dulu kan ?

abah muda

Post Bottom Ad

Pages