Indonesian Fast Food – Burger Daging Ular - orangmuo.my

Post Top Ad

Indonesian Fast Food – Burger Daging Ular

Share This

Makanan segera terkini di Indonesia, burger cobra daripada daging ular yang amat berbisa ' ular tedung'.  Di sana telah wujud sebuah industri memproses daging ular untuk dijadikan burger cobra lengkap dengan pekerja-pekerja khusus menangkap  ular. Jika anda hendak makan burger ketika berada di negara tersebut pastikan ia bukan burger daging ular yaaaaa...Lihat foto-foto berikutnya

[sumber : shareordie.in]

15 ulasan:

piewahid berkata...

di vietnam (kalau tak salah) mereka menjadikannya sebagai bahan utama utk sejenis samsu khas...(yg dikatakan baik utk kesihatan mereka)

Shahir @ Meng berkata...

diorg mmg ske makanan exotic ni sume..
byk khasiat la konon nye..

suhaisweet berkata...

Visiting here friends..Nice..Special Contest & u might win one Don’t Miss it!

nosembilanbelas berkata...

eeeee tak apa la..last week, ular kapak dok kat bawah beg, pun rasa nak melolong..nak makan? tak apa la

xazryx berkata...

mcm tu je buat ?prgghhh .

mimi berkata...

nice post...
em...semoga kita dapat manfaat daripada post ini..beruntung kita kat sini tak de industri yang menjalankan makanan exotik cam tu...berkemungkinan kecil tu ade la tapi tak cam indonesia...secara terbuka

Tanpa Nama berkata...

Boleh cuba satu nie =)

❤ princess ❤ berkata...

dtg indon taknak makan burger.. euww~

MEOR berkata...

bpe hinggit 1 burger tu..

Hareez Haiqal ™ berkata...

kembang tekak!

sang sepakat berkata...

salam tuan, mohon penjelasan, setahu saya dekat vietnam,thailand filipina je benda-benda ni.

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

sedap ke ni?ahahahahaa

rumputilalang berkata...

pingin banget nyobain

rumputilalang berkata...

pingin banget nyobain

Unknown berkata...

erk,takde benda lain ke nak makan....

Post Bottom Ad