Medal Olimpik 2012 London - orangmuo.my

Post Top Ad

Medal Olimpik 2012 London

Share This
Kilaun emas, perak dan gangsa, yang mengandungi imej Nike dan dewi kemenangan Yunani, pingat olimpik 2012 dengan berat 400g dan berdiameter 85mm, 1/3 lebih besar daripada pingat olimpik Beijing, reka bentuk oleh artist British, David Watkins, telah dilancarkan semalam sebagai bermulanya kiraan 'countdown' 365 hari sebelum tibanya kejohanan olimpik 2012, di London.

3 comments:

odahonebizz said...

Yes! Yes!... nasib bek kita seri 1-1... nanti boleh men timbal balik kat singapore plak xlah susah sgt kn..nanti kita just kena score sebijk pastu, bertahan je n blakon sakit macam nak mati...kena angin sikit jatuh & buang masa byk2 barulah namanya kiasu!@takut kalah...come on msia!.. aku nk g r nnt tgk kat stadium Jalan Besar Singapore...??????...panas xhbis lg ni...hoho...sori xde kena mngena dgn entry just nak luahkn perasaan jek ni...

Anonymous said...

salam ziarah & follow..

bicara mak dara said...

wahhhh mmg cantik medal2 ni.. nice design

Post Bottom Ad

Pages