Bentuk & Rahsia Bibir Seksi Wanita - orangmuo.my

Post Top Ad

Bentuk & Rahsia Bibir Seksi Wanita

Share This
Paisley: Kriteria seksi memang beragam bagi setiap individu. Namun, wanita berbibir seksi adalah mereka yang memiliki bibir atas berlekuk menonjol seperti bentuk 'busur cupid'. Wanita yang memiliki bibir dengan bentuk ini, ternyata bukan saja hanya sedap dipandang, malah mereka merupakan pasangan yang hebat dalam hubungan intim.

Satu kajian yang dilakukan oleh sepasukan peyelidik dari University of the West of Scotland, Paisley, Scotland, baru-baru ini menemukan wanita berbibir seksi, dengan kriteria seperti di atas, lebih mudah untuk mencapai orgasme jika dibandingkan dengan mereka yang berbibir rata. Para peneliti mendapatkan fakta unik ini setelah melakukan tinjauan dan mengukur ketajaman lekukan dari bibir wanita.
Para penyelidik juga mendapati, semakin menonjol bentuk bibir atas, maka akan semakin kelihatan seksi dan semakin besar kemampuan wanita tersebut untuk mencapai orgasme.
[liputan6.com/Cafemom]

20 comments:

Anonymous said...

susah la bang nak carik calon berbibir seksi mcm angelina jolie ni..poket nak tebal ha ha

Abu Bagi said...

wak kemain lagi menonjol seperti bentuk 'busur cupid' hahahahha..

cik sara said...

seksi meh?

Anonymous said...

bibir seksi bermulut laser pun x guna jgk

Sayidah Nafisah Ruslan said...

ini 1 kelebihan je sebenarnya :)

Empayar Utama said...

Kajian tu berguna betul hahahahah

Unknown said...

geram tgk lips dia

Koding said...

Bibir busur cupid tu macam angelina jolie ke??

unknown girlz said...

untungla kalau dapat :p

DzuLagiL said...

haha...mcm dah smpai seru jer...
musim kawin skrg nie...

Rafi Harumin said...

Bibir ya. Hehe

Unknown said...

bibir saye la tu... -.-

Cik tikah said...

oh, macam tu plak eh. baru taw

Mat Som Sadona said...

Bibir pada lelaki bagaimana pula? Ada makna2 yg tersirat tak?

Anak Wak Mail said...

yeke??haha..seksi la bibir dia ni.

fisya sabri said...

awwuuu, no komen...hahaha

Kazman / Sue said...

ini bibir boleh cairkan akal ni...

eita said...

patutlah sekarang ni ramai sangat yang nak ubah bibir kan..nak lagi seksi..

Unknown said...

Selalu berkunjung sobat :)

Klik 4information y gan :)
http://4share-information.blogspot.com

Komentar di tunggu sobat
Jangan Follow lupa follow jga :) ( follow back )

Sesama blogger lebih baik saling sapa Dan saling memper erat blogger Indonesia

Salam blogger

rockmanticks said...

saya dah follow gan follow back ea...

Post Bottom Ad

Pages